Булчински рокли.
Бутик за булчински рокли. Булчински рокли по поръчка.

Булчински Рокли. Бутик за рокли

Богато разнообразие луксозни булчински рокли от най-успешните сватбени брандове: Irina Kotapska, Libelle, St PATRICK, White One, NICOLE, La Sposa.
Модна къща Princess Fashion Studio разплолага с изключиелни дизайнери доказали се на световния подиум и с готовност ще създаде Вашата булчинска рокля – изящна и красива, каквато заслужавате да имате!

Евтини булчински рокли

Независимо дали си търсите евтина булчинска рокля или дизайнерска булчински рокля ние можем да удовлетворим вкуса на всяка булка.

Луксозни булчински рокли

Луксозните булчински рокли на Irina Kotapska, Libelle, St PATRICK, White One, NICOLE, La Sposa предлагат богато разнообразие от модели, които може да закупите или да се вдъхновите и да създадем за Вас булчинска рокля по поръчка.

Семпли булчински рокли

Семпли, деликатни и елегатни булчински рокли с които да бъдете неотразима в най-специалния ден, можете да откриете сред колекциите, които предлагаме. А ако предпочитате, можем да пресъздадем Вашата мечтана булчинска рокля в нашето дизайнерско студио.

Булчински рокли цени

Цените на булчинските рокли се определят от бранда или от модната къща при изпълнение на сватбен модел по поръчка. Ценовият диапазон може да удовлетвори желанията и възможностите на всяка булка.

Лятна булчинска рокля

За Вашата лятна сватба на открито е необходима лека, романтична или закачлива булчинска рокля. В колекциите, които предлагаме на нашите булки им разкошни, впечатляващи педложения за летните булки.

Най - хубавите булчински рокли

Най – хубавите булчински рокли са тези, които превръщат булките в зашеметяващи. Всяка булка може да бъде ослепителна в подходящата за нея булчинска рокля.

Магазин за булчински рокли

Магазин за булчински рокли на Модна къща Princess Fashion Studio можете да посетите в двата ни салона в София и Благевград. С готовност ще посрещнем Вашите желания и ще осъществим най – красивото Ви Аз.

Scroll to Top