Вдъхновения за есенни булки!

Казваме сбогом на незабравимото лято и отправяме поглед към пъстрата есен, която може да ни донесе също толкова много красота и декори, които ще помним завинаги.

Независимо дали става дума за промяната на листата, по-хладния въздух или аромата на чаша топъл шоколад, посрещаме есента настроени за много романтика.

Днес сме ви подбрали едни от любимите ни сватбени рокли, които от началото на седмицата може да откриете в изцяло обновения ни сайт princess-fashion.eu на нови промоционални цени. Там ще откриете и някои тематични и особено подходящи рокли за сватба през есенния сезон.

Напълно в унисон с есента ви съветваме да се възползвайте се от падащите листа, като си направите незабравими портрети сред дърветата! Ярките жълти и мрачни кафяви миксове, смесени с последните свежо зелени цветове, ще направят сватбената ви рокля истински акцент сред хилядите багри.

Есента е  идеалното време да обърнете внимание  на красотата на дантелената сватбена рокля с ръкави! Добавяйки уникален елемент, ръкавите носят неповторима грация, особено на дамите с по-пищни форми. Нежната дантела деликатно обгръща и извайва всяка извивка на тялото.

Сред любимите ни сватбени рокли са няколко дантелени съвършенства то колекциите на St. Partick и White One.

Сватбената тема отлично кореспондираща с есента продължава да бъде „горската приказка“ и  рустик тематика.

Пастелните и наситените тъмни нюанси дават възможност за ненатрапчиво цветни декорации. Можете да обагрите украсата в прегоряло оранжево, мауве цвят, златно, бургундско червено, кафяво и всички техни нюанси. Присъствието в концепцията за вашата сватба няма да създава напрежение, а хармонично ще се слива с естествените цветове на най-романтичния и уютен сезон в годината.

 

Калина Николова

Scroll to Top