Висша мода булчински рокли Studio St. Patrick 2018


Warning: Undefined array key "file" in /home/priny4n1/public_html/wp-includes/media.php on line 1723

Дългогодишният ни опит в създаването на на булчински и официални облекла ни доказа, че нашите клиенти търсят и заслужават най-доброто. Именно поради тази причина Princess Fashion Studio реши за първи път да предложи на своите специални булки възможността да се докоснат до истинската висша мода. Най-новите модели в колекция San Patrick by Pronovias Group 2018 демонстрират изключително висок клас на материали и изработка. На почит са финият тюл, върху който се създават красиви конфигурации от цветя и камъни, които придават свежест и неповторимо излъчване, елегантност и царственост на линията и моделите.

wedding dress ZEMORA

Princess Fashion Studio избра да сподели с Вас три от най-впечатляващите модели от най-новата колекцията висок клас на St. Patrick by Pronovias Group  най-новите модели от Studio колекцията демонстриращи разкошните дизайни и технически финес, с които се изработват роклите от класа на висшата мода.

wedding dress ZARIA 

Моделите са изработени от висок клас дизайнерски материи. Роклите са подчертано женствени, изящни и луксозни. Сред тях ще намерите изключителни рокли с величествено кралско излъчване, като дизайн и материя. Изработени от невероятно красива дантела, божествени шлейфове, фини бродерии от кристали и полускъпоценни камъни втъкани в материите и деликатно декорирани с фин отблясък.

wedding dress ZENON

Акцент са платовете микадо и муслин, отново с нежни апликации от фина дантела и камъни.

 

 

Scroll to Top