Водещи тенденции в сватбеното облекло за 2018-та от Princess Fashion Studio

Един от най-важните компоненти в сватбения ден е изборът на най-подходящата булчинска рокля. Или може би две?! Все по-често нашите клиентки избират да комбинират няколко визии за сватбеното си тържество. Търсеният бляскав ефект, с красива и богата рокля, трябва да бъдем честни, не е никак комфортна за носене, още по-малко за танци или отмора на сватбената маса…

Ефирността и лекотата са в основата на най-новите сватбени предложения на модна къща Princess Fashion Studio. Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова се са погрижили да удовлетворят желанията и да сбъднат мечтите на всички дами.

 

Колекцията впечатлява със своята ефирност и изчистен силует, като в същото време внася непринудена елегантност и разкош в сватбения ден. Много актуални са булчинските рокли с изключително изчистени линии. Това е идеалната модна тенденция, за булки, които искат преди всичко да се чувстват удобно.

  
Дизайнерите предлагат булчински рокли в къс и дълъг вариант, както и трансформираща се рокля, с допълнителна богата долна част, с която да премине официалната част от Вашето сватбено тържество.

 

Акцент в сватбените предложения на модната къща са ръкави и наметки от нежен шифон и тюл, които придават завършен и по-загадъчен вид на тоалета. Те са подходящи за повечето модели като внасят допълнително романтично настроение на визията.

 

Scroll to Top