Гореща тенденция – булчински рокли с джобове!

Можете ли да познаете каква е една от любимите ни игриви и изключително актуални модни тенденции за сватбен сезон 2018?! Ще ви изненадаме като ви споделим, че това са булчинските рокли с джобове! Да правилно прочетохте. Онзи толкова характерен за мъжката мода елемент, триумфира на сватбения подиум, представяйки една от най-горещите тенденции.

 

Какво по-добро решение да демонстрирате своята фантазия, избирайки шикозен тоалет и един съвременен прочит на голямата бяла рокля.  Освен, че придават много стил, джобовете са особено много елегантен детайл.

Изключително красива и необичайна комбинация забелязваме в моделите на световно известната марка San Patrick на Pronovias Group, където виждаме няколко ярки сватбени модели с джобове.

 

Те са представени в стилна комбинация от сатенена пола с джобове и дантелена горна част. Освен, че са много натрапващ елемент, джобовете  могат да бъдат и  доста практични. В повечето случай те са дълбоки и ви спасяват от досадния ангажимент да носите дамска чанта, в която често пъти държите единствено избраното от вас червило или глос, с който да подчертаете устните и салфетки, които винаги са на помощ, за да коригирате грима.

 

Scroll to Top