Горещи тенденции в абитуриентските рокли за 2018-та

Изборът на абитуриентска рокля е сред най-важните моменти за всяко момиче. Луксозният испански бранд Marfil Barcelona представя най-новите си бляскави визии за този толкова дългоочакван и специален ден.

Преобличането от обикновените ежедневни дрехи, в красиви рокли и костюми, е част от посвещението в новия живот и пътя, който ще поемат напред. Една бляскава нощ, която ще помните завинаги. Затова и изборът на рокля е особено важен. Един от най-предпочитаните детайли в роклите сред абитуриентите са дантела, брокат, пайети и бродерии.

Вечната дантела

Дантелената рокля е изтънчена и нежна, напомня за ретро стила, който през последните години  се завръща, в комбинация от гол гръб. Сред новите модели от колекция Marfil Barcelona 2018 ще откриете изтънчени модели достойни за червения килим.

 

Абитуриентски рокли в стил Гетсби

Ретро роклите на 20-те излъчващи разкош, ще бъдат особено актуални през 2018-та година. Брокатът и проблясващите мъниста, носят усещане за загадъчност и игривост. Изтънчени, шармантни и толкова елегантни, роклите тематично са в златисти, медени и сребристи цветове, придаващи още повече блясък. Един сексапилен и въздействащ модел, който със сигурност ще ви направи забележима и запомняща.

 

Огнено червено

Червеният цвят винаги се е смятал за символ на сексапил и страст, а червената рокля дори и съвсем обикновена носи огромна доза сексапил. Предложенията на испанския бранд за 2018 година са няколко модела в огнено червено в женствен римски стил, свободно падащи надолу с дълбоко V-образно деколте или гол гръб.

Дълбок гол гръб 

Моделите рокли с отворен гол гръб са изключително впечатляващи и грациозни. Дори и моделът да е с изчистена и проста кройка голият гръб се превръща в женствен акцент.

  

Scroll to Top