Да заблестим в новогодишната нощ!

За един истински бляскава старт на новата годината сме ви подготвили няколко фантастични предложения от най-новата ни колекция съобразени с най-актуалните модни тенденции за сезон 2019.

ЛЕДЕНА КРАЛИЦА

Сезонът ни кани да добавим към визията си смели комбинации между десени, материи, богатство от блясък и пера и красиво ръчно изработени бродерии.

Съветваме ви да заложите на бляскава и елегантна визия тип „ледена кралица“. Визия, с която със сигурност ще се отличавате. Цветовата комбинация между сребристо и синьо е особено тематична за сезона. Студена и изискана, точно каквато трябва да бъде роклята в новогодишната нощ.

ПЕРА

Тандемът на елегантността и съблазънта поставя под светлините на прожекторите авангардните модели рокли украсени с пера от марабу. Голяма част от моделите в най-новата ни колекция представят богато разнообразие от цветове и модели, които да бъдат по вкуса на всяка дама. Дълъг или къс вариант на рокля, гарантираме ви, че този избор на тоалет няма да остане незабелязан.

ТЮЛЕНА ФЕЕРИЯ

Тоалетите с раздвижени етажи са особено подходящи за една неотразима визия. Леки и въздушни роклите с богатство от тюл са един от най-ярките и ефектни предложения, този сезон. Съвършени рокли, които изглеждат почти безтегловно, изключително ефирно и впечатляващо.

МОДЕРНАТА ПРИНЦЕСА

Този сезон модерните принцеси са експериментаторки. Ще зарадваме дамите, които обичат стилната и ефектна визия и са смели в избора на облекло. За тях сме предвидили тоалети в две части. Ефирни тюлени ризи, които елегантно загатват извивките на тялото,в комбинация с шармантни дълги поли с волани и така модерните поли тип „молив“, ръчно декорирани с камъни и пайети. Една наистина бляскава визия, която ще ви превърне в център на вниманието! 

Scroll to Top