Модна къща Princess отличена за haute couture български бранд!

Единствената официална българска медия за мода – CODE FASHION постави за първи път церемония по връчване на модни награди в България, вдъхновена от диамантите и класическия черен цвят на събитието CODE FASHION AWARDS 2018.

Едва ли има човек, който не разпознава изтънчения вкус и колаборацията на дизайнерския тандем Силвана Данаилова и Соня Атанасова. Дамите, които придадоха нов  смисъл на модата и превърнаха  роклята в бижу върху, което имаш неограничени възможности да твориш. Поредното доказателство за творчеството им те получиха преди броени дни на първите по рода си модни награди CODE FASHION AWARDS 2018.

На внушителна церемония в зала “София гранд” в столичния хотел Marinela Sofia,  създателките на модна къща Princess Fashion Studio получиха специална награда от организатора на събитието Мария Бонева за „Haute couture български бранд“.

Обединени около мисията да създават съвършени рокли, дизайнерите успяват да сътворят модели за всеки вкус и предпочитания. Водещи в стила на модна къща Princess Fashion Studio винаги са били красивите и богати инкрустации, с акцент върху ръчно изработените модели.

Вече 16 години създателките на бранда, успяват да отразят душевността и харизмата на всяка дама, сътворявайки мечтаната рокля с внимание към детайла. Доказала се във времето модна къща “Princess” е една от най-харесваните и предпочитани луксозни марки за булчински, абитуриентски и официални рокли.

Историята на модната къща е белязана с множество престижи награди и сътрудничества за световни френски и руски марки..

През 2010 г. дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова са отличени с приза „Жена на годината“ в категория „Мода“. През 2012 г. дизайнерският тандем разширява своя моден кръгозор стигайки до Холивуд, където сключва договор за създаването на колекция за американски филм. Сбъднатите мечти, не стигат до тук.  Дизайнерите си спомнят едно от най-незабравимите си преживявания на модно дефиле във френската столица. Грандиозен спектакъл на платформа по река Сена, където дефилират техни дизайнерски модели. Соня и Силвана с гордост си припомнят и за бляскавото ревю в замък в Барселона, редом до ревюта на Лагерфелд и Валентино.

Тази награда е най-голямата оценка за труда ни. Щастливи сме, че може да създаваме висша мода българската дама, защото тя го заслужава и умее да избира най-доброто за себе си“, споделят дизайнерите.

 

 

Scroll to Top