Модна къща Princess представи своята най-нова колекция официални рокли за абитуриенти!

Стил, изтънченост и впечатляваща елегантност виждаме за пореден път в новите предложения за тазгодишните абитуриенти от модна къща Princess Fashion Studio и новата им колекция #PrinceSS2021.

         

  Вече 20 години дизайнерското дуо Соня и Силвана се отличават със своята изтънченост и класа, която демонстрират и в моделите които създават.

          Пролетно-лятната им колекция пресъздава усещане за лукс и подчертан романтизъм. Главна роля в новите модели имат цветовете и асиметричната скулптурираност! Подчертаната флорална нотка деликатно ни напомня за събуждането към нов живот. Обемни акценти, нежни бродерии и подчертана ефирност струи от всички модели в колекцията им.

          Злато, сребро, кристали и пайетите, продължават да бъдат неизменна част от всички модели в колекцията, които придават подчертан блясък на тоалетите. Изящните рокли се открояват със сложен дизайн и ръчно изработени елементи, които превръщат роклята в истинско бижу. Сложните дантелени апликации придават стилно и изключително женствено излъчване на тоалетите.

          Смелите и амбициозни абитуриенти, които ще изберат да бъдат облечени в някои от моделите на модна къща Princess Fashion Studio ще бъдат наистина зашеметяващи.

 

Scroll to Top