Модна къща Princess представя капсулна котюр колекция на есенното издание на SFW

За първи път модна къща Princess Fashion Studio представя капсулна котюр колекция и модели създадени в единствен екземпляр, специално създадени за модния форум Sofia Fashion Week!

Роклите от колекцията успяват да реализират мечтите на съвременната жена, която може да се наслади на избор от шикозни дрехи с модерни детайли и да се чувства единствена.

 

Този сезон, дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова са вдъхновени от жените, които знаят какво искат. Съвременни, динамични и модерни, такива, които умело експериментират с модата!

Моделите от новата колекция се ситуират върху изтънчеността на силуета, демонстриращи виталност, ефирност и елегантност. Роклите се характеризират с нежна горна част и богата долна.  Виждаме характерните за модната къща прозрачни, фини и леки материи. Волани от тюл, умело съчетани в пастелни нежни цветове. Наблюдаваме сместване на различни нюанси тюл в една рокля и женствени прозрачни ризи. Моделите са изпълнени с настроение, романтика и пищност.

Разпознаваме и друга любима техника на модна къща “Princess” – прозрачни материи, богато декорирани с бродерии, камъни и пера. Точният баланс между голота и прикритост, разкош и премерен вкус. Акцент в колекцията са нежно поставени върху фин „скин-нет“ тюл ръчно пришити кристали, мъниста, пайети и пера. Моделите носят усещане за непреходна класа и стил, успявайки умело да демонстрират женственост и сексапил.

Scroll to Top