Модна къща Princess Fashion Studio представи най-новата си пролетно-лятна колекция Candy Cotton

В своята най-нова пролетно-лятна колекция Candy Cotton модна къща Princess Fashion Studio ни демонстрира своето майсторство чрез перфектната симбиоза от цветове, материи и детайли и остави без дъх посетителите на Sofia Fashion Week.

Леки въздушни рокли, които играят с контрасти и дължини. Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова пресъздават визията на съвременната принцеса – хармонична, чувствена и романтична. Модната къща остава настрана правите линии и се залавя със скулптурата на женския силует, представяйки ефирни многопластови рокли с богатство от тюл.  Съвършените рокли, които изглеждат почти безтегловно –ефирно и впечатляващо.

Любовта разцъфва в пролетната колекция на модната къща с неповторим колорит. Роклите преливат от нежни пастелни цветове до ярки модели в наситено розово, жълто, ментово и лилаво.

Ключовата дума в новата колекция е въздушност. Особено модерни този сезон са многопластови рокли направени изцяло от тюл с богатство от волани, носещи усещане за сладникавост и структурен обем напомнящи за захарен памук.

Истинска фантазия, която ще докосне сетивата по особен начин, след което ще се настани дълбоко в сърцето и фантазията на всяка дама, сбъдваща мечтата й да бъде истинска принцеса.

 

Scroll to Top