Модна къща Princess Fashion Studio с номинация за „Дизайнер на годината“

Дизайнерите на модна къща Princess Fashion Studio Соня Атанасова и Силвана Данаилова с номинация в първите по рода си модни награди на единствената модна телевизия у нас – Code Fashion TV. Модна къща „Princess“ се бори за приза „Дизайнер на годината в категория висша мода„.

На официалния сайт на събитието www.codefashionawards.bg можете да се запознаете с критериите за номинация във всяка от категориите тук.
Победата е в ръцете на зрителите на Code Fashion TV, почитателите и последователите на номинираните в основните категории.


В Категория ГЛАСУВАНЕ в официалния сайт на събитието www.codefashionawards.bg са публикувани в топ 5 онлайн формата за гласуване. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.Във официалната facebook страница на Code Fashion Awards можете да гласувате с like или reaction под снимката на вашия фаворит. Победителят ще бъде определен на база сумарния резултат от двете гласувания – на сайта и facebook страницата.
Пожелаваме успех на всички номинирани и очакваме с нетърпение гала церемонията по връчване на първите модни награди на Code Fashion TV, на 29.11.2018 година, в зала Sofia Grand х-л Маринела.
За първи път зала Sofia Grand ще бъде домакин на подобно модно събитие, а за впечатляващата украса ще се погрижат професионалистите от Events Decor Diamanti.

Scroll to Top