Очарованието на зимната сватба! Булчински рокли с ръкави!

Зимните месеци носят неповторимо очарование и въпреки минусовите температури гарантирано ще ви донесат много топли емоции. Това е идеалният сезон, в който да заложите на една наистина шармантна сватбена визия, при която напластяването да бъда превърнато в изключителен ефект, превръщайки ви в снежна кралица.
Дамите, които са избрали зимните месеци за своята сватба имат възможността да избират измежду множество модели в различни дължини, акценти от две части, красиви и царствени наметки и женствени предложения в нежна дантела, която обгръща тялото.
Дантелата не случайно е сред най-предпочитаните материи за сватбени рокли. Тя изглежда изключително нежно и съблазнително, като същевременно разкрива деликатно плътта, която прозира под нея. Някои модели сватбени рокли с дълъг ръкав дори са с изрязани участъци от дантела, които разкриват директно кожата.
Модните тенденции в сватбените рокли за 2018 г. очертават като най-актуални и харесвани сватбени рокли с ефект татуировка. Това е една от последните най-авангардни и най-широко предлагани тенденции в най-новите колекции на световните брандове за булчинска мода. модерният татуировъчен ефект се постига чрез деликатно комбиниране на дантела и тюл и се наложи като една от най-горещите и харесвани тенденции за сезон 2018. Ще се влюбите в начина, по който тази фина изработка ще украси кожата ви с деликатни цветя от дантела.
Друга изключително актуална тенденция при булчинските рокли е изчистената и семпла визия, придобита от използването на луксозната материя микадо.
 
Микадо е тъкан, която се получава от коприната. Характерно за тези материя е  създаването на структурни обеми, тъй като притежава твърда конструкция и заедно с това една характерна гладкост. Тази материя придава изисканост и лукс на визията. Особен модерни са правите и изчистени силуети.
В най-новата колекция на световния сватбен гигант San Partick наблюдаваме широка гама от сватбени тоалети с изчистени линии, понякога обемни, с деликатни детайли и внимание към подробностите.
 
Друг нежен и романтичен модел са роклите с деколте тип „лодка“. Те женствено разкриват раменете и придават неповторим сексапил на иначе изчистената сватбена рокля. Ефектът тип лодка, най-ефектно и лесно се получава отново с детайлизиране от фина дантела.
Scroll to Top