Предаването „околоСВЕТСКО“ на гости на Princess Fashion Studio

Няма жена, която да не си мечтае да се види в бяла рокля! Лайфстайл предаването „околоСВЕТСКО“ по Bulgaria On Air, гостува в бутика на Princess Fashion Studio, където красивата водеща Константина Живова разговаря с дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова за най-новите тенденции в сватбените и абитуриентски тоалети.

Изключително модерни през предстоящия сезон се оказват силно изрязаните V-образни деколтета и роклите с дълбок гол гръб. В новата колекция на Princess Fashion Studio преобладават нежните млечни тонове на жълто, синьо и розов кварц. Рокли с флорални мотиви и ръчно изработени 3D цветя върху коприна ще бъдат сред топ моделите.

За изненада на всички дами, които смятат, че роклята тип „торта“ или добре познатия и харесван от мнозина модел „принцеса“, вече не е актуален, ще ви изненадаме…. Един от най-популярните модели рокли се завръща с една по-модерна и съвременна визия,  подчертана с повече тюл и напластяване на материите.

 

Кои са водещите тенденции в сватбените рокли за сезон 2018 и на какво да заложат бъдещите абитуриентки, ще научите във видеото:

Scroll to Top