Рокля за Новогодишната нощ!

Новогодишната нощ е изпълнена с надежди, копнежи и мечти за нова, още по-добра година. Да я превърнем в специална с безупречен стайлинг. Сега е моментът да облечете онази невероятна рокля, за която все не намирате повод или да впечатлите с ефектен сет, който не си позволявате да носите в ежедневието.

Строг минимализъм
Идеалният стил, с който да демонстрирате Вас и вашата индивидуалност, която може да изявите с елегантна и семпла рокля, но с безупречна кройка. Такава рокля „не крещи“ с цвят – по правило тя е в класическо черно или сдържано сиво или синьо и не изпъква с натрапчиви детайли. Въпреки това, тя изглежда много актуално, защото спокойната простота на дизайна и доведения до съвършенство лаконизъм на кройката се сред главните тенденции за този, а и за следващия моден сезон.

Прозрачни детайли
Изключително подходяща за вечерни тоалети тенденция – дизайнерите използват прозрачни и полупрозрачни материали за декорация на деколтето, но без да си позволяват твърде много откровеност. Много изискано и загадъчно изглеждат роклите, в които прозрачен шифон или ефирна дантела покриват горната непрозрачна част или чиито ръкави са изработени от тези материи.

 

Асиметрична кройка
Асиметрията придава особена динамиката на роклите. Благодарение на нея може да изглеждате наистина много впечатляващо. Любителките на класиката задължително трябва да обърнат внимание на късите елегантни рокли с едно открито рамо, които през този сезон са на челно място в световните модни класации. А за тези, които предпочитат по-сложни решения, дизайнерите предлагат рокли, сякаш сглобени от две различни половинки с диагонални драперии и асиметрични ръкави.

Златно момиче

Модерно предложение за жени, които обичат да привличат внимание, но не се чувстват „себе си“ в дълга рокля.

Стайлинг трик: заложете на цялостна златиста визия, защото е хит за сезона.

Сребриста феерия

Сребристото е не по-малко ефектно от златистото. Освен това в него има нотка романтика, лесно доловима от нежните момичета.

Дантелен шик

Дантелената права рокля може да подплатите с мек памучен плат в телесен цвят и така ще я направите идеална за зимната вечер – ще бъде елегантна и топла.
„Празничните зимни цветове“ са черно и бяло – като снега и голите клони, виненочервено – като виното в чашите, охра и черно – като пламъка на свещите. Истинска романтика!

 

*Посочените модели може да откриете в бутиците на Princess Fashion Studio, както и на сайта www. princess-fashion.eu и на официалната  ни страница във фейсбук!

Scroll to Top