Сватбени рокли в стил Прованс!

Като водеща модна тенденция за сватбен сезон 2018 се очертават романтичните сватби в стил Прованс. Изключително подходящи за отворени пространства, сред красива природа и чист въздух. Сватбата в стила на Прованс очарова със своята ненатрапчивост, елегантност и чар.


Характерни за декорацията на този тип сватба са естествените материали – камък, дърво, отрупани с дива зеленина. Модерният привкус е добавен от бляскавия стил на кристални полилеи. Подходящите тонове са в пастелни нюанси – млечно бяло, светло сиво, сметана, пясък и бледо розово. Цветове наситени с романтизъм и чувственост.

Провансалският стил представя въплъщението на елегантност, нежност и френски чар. Дамите, предпочитащи очарованието на ретро излъчването, могат да заложат на семплата елегантност, подчертана с много дантела.

Сватбена рокля в стила на Прованс може да бъде в традиционно бели и деликатни приглушени тонове. За да откроите този стил може да добавите ефирна наметка или ръкави, както и прозрачен тънък шал. Характерен аксесоар за този тип облекло са мрежестите ръкавици и винтидж бижута –  медальони, брошки, обеци, но без да прекалявате.

За да създадете романтичен и елегантен  образ на булката не бива да избирате  твърде сложен дизайн. Небрежно спусната коса на вълни, които да допринесат за ретро визията, ще допълнят образа на нежен и романтична булка. Изящество, романтика и естествена визия са задължителни за този тип тематична сватбено тържество.

Памук в комбинация с дантела или ефирен шифон са идеалните материи. Силуетът е свободен в А -линия, с висока талия или прав модел, който нежно описва извивките на тялото.

Scroll to Top