Сватбени рокли от микадо – хит тенденция!

Горещата тенденция в сватбените рокли за предстоящия сезон насочват прожекторите към една изключително луксозна материя – микадо!

Микадо е тъкан, която се получава от коприната. Платът е особено подходящ за изработването и създаването на структурни обеми, тъй като притежава твърда конструкция и заедно с това една характерна гладкост.

Тъканта се характеризира с диагонална сплитка подобна на тафта, при която добре изтъканите нишки създават повърхностен блясък, който допълнително придават обем и движение на тоалета.

Тази материя придава изисканост и лукс на визията. Особен модерни са правите и изчистени силуети. В най-новата колекция на световния сватбен гигант San Partick наблюдаваме широка гама от сватбени тоалети с изчистени линии, понякога обемни, с деликатни детайли и внимание към подробностите.

Дамите предпочитащи тази визия се открояват с изискан вкус и нюх към буржоазната мода. Булката, избрала този тип булчинска рокля ще изглежда като кралска особа.

Този модел булчинска рокля се откроява с фино и аристократично излъчване, Тук  сватбеният тоалет е истинско бижу, което няма нужда от каквито и да било аксесоари. Роклите изработени от микадо най-често са комбинирани с фина дантела в горната част, с особено актуалния ефект на татуировка.

 

*Най-новите модели от сватбените колекции на St. Partick и White One ще откриете в Princess Fashion Studio през декември!

Scroll to Top