Бутик за сватбени рокли.
Сватбени рокли по поръчка.

Сватбени Рокли. Бутик за рокли

Богато разнообразие луксозни сватбени рокли от най-успешните сватбени брандове: Irina Kotapska, Libelle, St PATRICK, White One, NICOLE, La Sposa.
Модна къща Princess Fashion Studio разплолага с изключиелни дизайнери доказали се на световния подиум и с готовност ще създаде Вашата сватбена рокля – изящна и красива, каквато заслужавате да имате!

Евтини сватбени рокли

Независимо дали си търсите евтина сватбена рокля или дизайнерска сватбена рокля ние можем да удовлетворим вкуса на всяка булка.

Луксозни сватбени рокли

Луксозните сватбени рокли на Irina Kotapska, Libelle, St PATRICK, White One, NICOLE, La Sposa предлагат богато разнообразие от модели, които може да закупите или да се вдъхновите и да създадем за Вас сватбена рокля по поръчка.

Семпли сватбени рокли

Семпли, деликатни и елегатни сватбени рокли с които да бъдете неотразима в най-специалния ден, можете да откриете сред колекциите, които предлагаме. А ако предпочитате, можем да пресъздадем Вашата мечтана сватбена рокля в нашето дизайнерско студио.

Сватбени рокли цени

Цените на сватбените рокли се определят от бранда или от модната къща при изпълнение на сватбен модел по поръчка. Ценовият диапазон може да удовлетвори желанията и възможностите на всяка булка.

Лятна сватбена рокля

За Вашата лятна сватба на открито е необходима лека, романтична или закачлива сватбена рокля. В колекциите, които предлагаме на нашите булки им разкошни, впечатляващи педложения за летните сватби.

Най - хубавите сватбени рокли

Най – хубавите сватбени рокли са тези, които превръщат булките в зашеметяващи. Всяка булка може да бъде ослепителна в подходящата за нея сватбена рокля.

Магазин за сватбени рокли

Магазин за сватбени рокли на Модна къща Princess Fashion Studio можете да посетите в двата ни салона в София и Благевград. С готовност ще посрещнем Вашите желания и ще осъществим най – красивото Ви Аз.

Scroll to Top