Стилни идеи за празнична визия!

Посрещането на новогодишните празници винаги се случва в малко по-официална обстановка. И докато Коледа е празникът на семейството, където на почит са домашния уют и комфорта, Новогодишната нощ е особено бляскава и изискана.

Моделът, предназначен за посрещането на Новата година, трябва да бъде удобен и отговаряш на особеностите на фигурата ви. Роклята трябва да бъде практична и елегантна. Сред популярните места за посрещане на Нова година са ресторант, нощен клуб, арт -салон, хотел и най-подходящият избор на тоалет за тези места е коктейлната рокля.

ЕЛЕГАНТНА ДЪЛГА РОКЛЯ

Символ на класа и аристократизъм, дългата рокля е едно от най-сигурните предложения, които може да изберете в случай, че мястото, в което посрещате Нова година няма обявен дрескод.  Дългите вечерни рокли са винаги добра идея за зимни партита. Моделите във вариант дълъг до земята за особено изтънчени и женствени. Те изглеждат достатъчно елегантно, следвайки извивките на женското тялото по интригуващ начин. А класическо черно, страстно червено и златисто са вечни класики, неподвластни на времето, между които може да избирате.

 

КЪСА ПАРТИ РОКЛЯ

Ако може да демонстрирате целия блясък и шик в една вечер, то това несъмнено е нощта, когато изпращаме старата години, готови да посрещнем с надежда една нова и по-добра година. Кокетните къси парти рокли са цветно и комфортно предложение, с което гарантирано ще привлечете внимание. Цветните модели в лила и корал, които ви предлагаме, са изключително подходящи при избора на облекло за бляскавата новогодишна нощ. Премерено секси и леко кокетни, роклите представят водещата тенденция този сезон асиметрични воали.

РОКЛЯ С ШЛЕЙФ

Тези ефирни съчетания в синьо и блъш за изключително нежни и женствени. С елегантен и изчистен силует тези изящни рокли ще следват всяко ваше движение, носещи неповторима грация.

 

НЮАНСИ НА ЗЛАТО И БРОНЗ

 

Нежният блясък, който разпръскват бронзовите тонове е една от водещите тенденции този сезон. Не само в празничната украса, но и в облеклото. Розовото злато определено е един от най-модерните цветове тази зима. Металическите нюанси владеят дори и облеклото, демонстрирайки една елегантна и изискана визия.

 

 

* Всички модели коктейлни рокли, може да откриете на сайта ни със специална ПРОМО цена за предстоящите  празници! 

 

Scroll to Top