Тенденции в сватбените аксесоари за коса 2018

Когато най-накрая сте избрали перфектната рокля, следващото нещо, за което трябва да се погрижите е Вашата сватбена прическа, която идеално ще завърши целия ви вид. Изборът на булчински аксесоар е почти толкова важен, колкото и изборът на рокля.

Последната тенденция в булчинската мода и аксесоари за коса са нежните венци с едва проблясващи камъни и перли, с дължина понякога дори и над метър. Те са изключително търсени и предпочитани от булките, които искат да придадат романтично и женствено излъчване на цялостната си визия.

Косата е неструктурирана и идеално несъвършена. Доста дами предпочитат косата им да бъде нежно обгърната от красивото бижу, разпилявайки се романтично върху раменете.

Онези от вас, които предпочитат, косата им да бъде прибрана и вдигната на кок, отново могат да се възползват от този малък, но съществен детайл, който може да направи и най-небрежната и непрофесионално направена булчинска прическа да изглежда невероятно.

Този аксесоар ще даде несравнимо натуралистично докосване на Вашата визия. За да завършат търсения естествен и невинен образ, много булки прибягват помощта на декоративни елементи от цветя и камъни в косата.

Нежната и романтична тенденция косата да бъде пробрана в небрежна плитка е особена актуална, като стилистите отново акцентират върху небрежния им вид. Модерна е прическата с една плитка, сплетена несъвършено на една страна.

Декоративните гребени за коса, появили се още от Викторианската епоха, днес отново са особено актуални. Те са украсени с кристали, нежни перли в различни нюанси, кореспондирайки отлично с избрания сватбен тоалет.

С внимание към всеки детайл, водени от последните модни тенденции в сватбената визиия, модна къща Princess Fashion Studio ви представя дизайнерските ръчно изработени аксесоари Radiana Accessories, с които искаме да ви помогнем да изградите цялостната си сватбена визия. Знаем, че най-важните компоненти за доброто настроение и самочувствието на нашите булки са сватбената рокля и подходящите аксесоари към нея.

Ето защо сме се погрижили да ви дадем възможност да изберете и поръчате своето индивидуално и уникално бижу. Показаните аксесоари от статията са налични в бутиците ни в София и Благоевград, а могат да бъдат поръчани й онлайн. Повече информация за тях ще откриете на фейсбук страницата ни тук.

Scroll to Top