Тенденции при булчинските рокли през 2019

Намирането на перфектната сватбена рокля е един от най-важните аспекти в планирането на една сватба. Не  подценявайте избора на булчинската си визия. Това е интимен момент, на който трябва да се посветите с цялото си сърце, за да бъдете спокойни и уверени в най-важния ден от живота си. Вижте какви ще бъдат тенденциите в булчинските рокли през 2019 г.

Кралският избор

Сватбата на годината неминуемо беляза тенденциите за следващата година.  Мегън Маркъл остави своя отпечатък в булчинската мода и вдъхнови много дизайнери да създадат своите модели в духа на кралската сватба. Горещата тенденция в сватбените рокли за предстоящия сезон насочват прожекторите към една изключително луксозна материя – микадо! Платът е особено подходящ за изработването и създаването на структурни обеми, тъй като притежава твърда конструкция и заедно с това една характерна гладкост.

V-образно деколте или гръб

Горещата сватбена тенденция на 2019 г. – модели с дълбок V-образен гол гръб, изключително женствен, нежен и романтичен.

 

Богатство от волани

Водеща тенденция през сезон 2019 ще бъдат романтични сватбени рокли в силует „Принцеса“ с богатство от волани.  Великолепни и на пръв поглед леки като перце драперии от тюл и дантела са оформени във вид на водопади от волани.

Ефирен бохо стил 

Сватбената рокля в бохемски стил е предимно разкроена, с волани и много дантела. Понякога са в нестандартни пастелни и меки цветове. Характерно за роклите в този стил е  използването на прозрачни материи в комбинация с дантела и бродерия.

Подчертан аристократизъм

Този модел булчинска рокля се откроява с фино и аристократично излъчване.Тук  сватбеният тоалет е истинско бижу, което няма нужда от каквито и да било аксесоари.

Зашеметяващи рокли с ръкав

Сватбените модели с красива дантела, която обгръща тялото или части от ръцете са особено предпочитани от двойки, които планират есенна или зимна сватба. Ефектът на татуировка изглежда съблазнително, като същевременно с това разкрива деликатно плътта, която прозира под нея.

 

Scroll to Top