Хит тенденция! Сватбени рокли с ефект татуировка!

Модните тенденции в сватбените рокли за 2018 г. очертават като най-актуални и харесвани сватбени рокли с ефект татуировка. Това е една от последните най-авангардни и най-широко предлагани тенденции в най-новите колекции на световните брандове за булчинска мода.

Гръб, ръкав, деколте ….. модерният татуировъчен ефект се постига чрез деликатно комбиниране на дантела и тюл и се наложи като една от най-горещите и харесвани тенденции за сезон 2018.

Ще се влюбите в начина, по който тази фина изработка ще украси кожата ви с деликатни цветя от дантела.

Отново виждаме дълбоки деколтета и 3D флорални мотиви, стилно подчертаващи всяка извивка на женското тяло . Тази година модните дизайнери са ни подготвили дръзки и секси, но същевременно женствени и феерични модели.

Сред предпочитаните материи са естествената коприна, сатенът и романтична дантела, които отлично демонстрират модела на роклята, но и му придават елегантност и царственост.

Красивите елементи, наподобяващи ефект на татуировка от фин тюл, внасят свежест и величие в роклите. Тази основна тенденция, се доразвива в последните няколко години чрез акценти от цветни конфигурации.

Новите модели на San Partick и White One от колекция 2018 г. се характеризират със скулптурни обеми, сложни лазерни изрязвания и декорации, преплетени с ултра модерния ефект татуировка в луксозни материи с деликатни нюанси.

Scroll to Top