Code Fashion Awards 2020

 

Мода без граници на Code Fashion Awards
Code Fashion TV раздадоха своите бляскави статуетки за изминалата 2020 година в различни модни категории! Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова за поредна година се отличиха със своя избор на облекло за гала събитието, за което получиха и статуетки „Unlimited Fashion“ и за пореден път доказаха, че модата няма граници!
След дългото време на ограничения и пандемична обстановка, светът се „събужда“ за нови предизвикателства и връщане към стария начин на живот.
Светът на модата беше един от най – силно засегнатите сектори, но творците и вдъхновителите не спряха да работят и да се развиват.
На бляскава церемония Code Fashion TV, раздаде, макар и със закъснение, своите Code Fashion Awards за 2020.
Познати и ВИП имена от модния бранш и светски личности, показаха стилни визии на червения килим. Тази година Code Fashion Awards бяха заложили на дрес код – Въображение без граници, а гостите не закъсняха да се развихрят на червения килим със зашеметяващи визии.
От червения килим и обективите на папараците, събитието се пренесе в стилната зала EFE на хотел Маринела, където стотиците гости се насладиха на бляскава церемония, с мода и музика.
Scroll to Top