Модният дизайнер Соня Атанасова специален гост-коментатор в студиото на „Треска за Оскари“

Нощ, изпълнена с разкош и поглед към почти век кинематографични постижения, станаха свидетели зрителите на NOVA в компанията на звезден екип коментатири в студиото на „Треска за Оскари – Една легенда на 95“!

Няма как да не споделим вълнението си в една от най-вълнуващите вечери, броени часове до 95-ата церемония по раздаване на наградите Оскар!

🎬 Водещ на „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ бе журналистът Мариян Станков – Мон Дьо, а специален пратеник на NOVA на червения килим на наградите в Лос Анджелис бе чаровната Станислава Айви. Тя отведе зрителите на най-интересните места в развлекателната столица на света.

Звездното студио на „Треска за Оскари “ посрещна едни от най-добрите филмови критици, журналисти и актьори у нас.

Най-бляскавото киносъбитие за годината в студиото коментираха и едни от най-популярните личности в страната, като специален гост – коментатор бе дизайнерът на модна къща Princess Fashion Studio – Соня Атанасова!

Соня бе особено доволна от личната си прогноза със своя моден партньор и дизайнер на модна къща Princess – Силвана Данаилова, че тазгодишния холивуски блясък отстъпи на красиви и стилно издъжани визии. На модния подиум видяхме много красни модели от тафта, сатен и шифон!

И както отлично отбеляза Соня, в студиото на Мон Дьо, докато преди години имахме единствено модни списания, коието ни вдъхновяваха за нашето творчество – днес се радваме на червения килим, който тази година бе истински моден наръчник!

Scroll to Top