Zac Posen представя лимитирана сватбена колекция за White One

Висшата мода и достъпната цена се обединяват в името на това да направят булките на 2020 година впечатляващи!

Американският дизайнер Зак Посен си партнира със сватбения лейбъл White One в създаването на лимитирана колекция сватбени рокли, олицетворяващи мечтата на всяка булка- „Zac Posen for White One“. Колекцията включва 20 модела рокли и 10 сватбени аксесаори.

Колекцията е вдъхновена от природата, според Zac Posen: „Майката природа е най-големият творец, а булката в деня на сватбата й е като красиво цвете, което цъфти и искри от светлина.“

Както бихте очаквали от Posen, в колекцията ще откриете много структурирани форми и обеми към неговата изискана булчинска колекция, както и техники в стил кутюр, отразени в начина на обработка на тъканите, като слоевете от шифон, шарката, която покрива цяла рокля и плисирани детайли, които създават великолепно произведение на изкуството.

Партньорстово дебютира през следващия месец и обещава да бъде грандиозно. Posen е известен със своята висококачествена изработка и стилни и елегантни силуети. Колекцията се характеризира с младежка естетика – изискана и секси.

Като част от базираната в Барселона луксозна булчинска компания Pronovias Group, дизайните на White One са насочени към хилядолетната булка. „Това ново партньорство със Zac Posen цели да продължи да укрепва позицията на White One като модерна, закачлива и стилна марка“, заяви Амандин Охайон, изпълнителен директор на Pronovias Group.

Булчинските модели ще варират между $ 1200 и $ 4000 и ще се предлагат в булчинските магазини по целия свят от 2020 , както и в модна къща Princess Fashion House. Поредният комплименти към нашите клиенти и доказателство за високото качество, на което държим. 

Scroll to Top